Life-therapie

Ervaring met Life-therapie en gezondheidscoaching

Een eerste aanzet tot bewustwording kwam eigenlijk van de osteopaat, maar een echte eerste stap nam ik, op aanraden van mijn vrouw, toen ik naar een gezondheidscoach en L.I.F.E. therapeute toe ging. Het bleek achteraf meer te zijn dan alleen wat tips over gezond leven. We bespraken mijn klachten en al snel kwam ik er achter dat het lichamelijke en geestelijke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Gezondheidscoach en L.I.F.E. therapie

De therapie die mij weer op het voor mij goed werkende pad heeft gebracht, is zonder twijfel de L.I.F.E. therapie en gezondheidscoaching. Hierin wordt zowel naar lichamelijke als geestelijke gezondheid gekeken en behandeld en dit bracht mij tot inzichten die mijn drang naar bewustwording vergroot hebben. Af en toe was het best confronterend, want voor het eerst in mijn leven begon ik echt inhoudelijk over mijn eigen gevoelens en gebeurtenissen te praten. Nou, geloof maar dat dat wat teweeg brengt. Zeker wanneer je dat niet gewend bent en kennelijk vol met opgehoopte emoties zit. Zo kwam ik er achter dat het vastzitten van nek en schouder te maken had met onverwerkte boosheid. Een heel nieuw concept voor mij. Dat lichaam en geest samenwerken daar was ik wel van overtuigd, maar nog nooit had ik er op deze manier mee gewerkt. Zeer verhelderend en ook bevrijdend, want als dat zo is kan er ook wat aan gedaan worden. En daar zijn we dan ook mee aan de slag gegaan.

L.I.F.E. – apparaat

Naast de coaching maakte mijn therapeute ook gebruik van een life-apparaat. Een vorm van bioresonantie-therapie maar dan ook voor emotionele en energetische trillingen van het lichaam.  Het was wonderbaarlijk om te ervaren hoe accuraat zo iets werkt. Het apparaat pikt blokkades in zowel energetische stromen als lichamelijke gebieden op. Lichamelijk kwam het apparaat, naast de behandeling die ermee wordt uitgevoerd om blokkades op te heffen, ook met uitslagen welke voedingssupplementen ik nodig had. Na een paar keer de aanbevolen supplementen genomen te hebben voelde ik mijn neerslachtigheid, waar ik ook last van had, sterk afnemen. De samenhang tussen lichamelijk en geestelijk herstel is wat mij betreft bewezen. De een kan niet zonder het ander als het om chronische klachten gaat. Na een aantal behandelingen was ik stukken opgeknapt ten opzichte van toen ik voor het eerst binnen kwam bij de gezondheidscoach. Ik kan de gezondheidscoaching en life-therapie dan ook zeker aanraden. Ik ben haar nog altijd dankbaar voor wat ze voor me gedaan heeft. Voor diegene die wil weten wie die therapeute is kan op onderstaande link klikken.

http://www.gezondheidscoach-anneke.nl/

Bachbloesem remedies en Star remedies

Zij maakt ook gebruik van de Bachbloesem-remedies en Star-remedies. Iedere bloesem heeft een eigen specifiek karakter die inwerkt op trillingen van emoties en zo een natuurlijke balans kan herstellen. Ook een behandeling die laat zien dat alles in het leven met elkaar verbonden is. Maar over dit onderwerp schrijf ik weer een andere keer.

Gegroet en moge de kracht met je zijn. (Dat heb ik altijd al eens willen zeggen.)

 

Logo Bewust in alles. Rode cirkel met hartvorm er in, gevuld met regenboog kleuren.
Bewust in alles

2 gedachten over “Ervaring met Life-therapie en gezondheidscoaching”

    1. Graag gedaan. Het is mooi om te ervaren hoe het leven werkelijk in elkaar steekt qua energie. Alles is met elkaar verbonden.

Reacties zijn gesloten.