Bewust in alles?

Bewust in alles is misschien een wat overdreven doel om je te stellen, maar goed…..  een website moet een naam hebben en dit vind ik de mooiste.

Het begin van “Bewust in alles”

Omdat ik tegen mijn eigen mentale beperkingen op ben gelopen, de helaas voor velen van ons bekende burn-out en depressie, ben ik een reis begonnen door mezelf. Een reis van bewustwording van het leven. Wat heeft het te betekenen, wat houd het allemaal in. Hoe komt het dat de ene persoon door het leven fladdert en de ander zwaarmoedig allemaal problemen op zijn (of haar) hals haalt? Het valt niet mee, jezelf onderzoeken, maar het is de moeite waard. De site zet ik op voor iedereen die mee wil kijken en lezen naar wat ik allemaal heb gedaan, bedacht en filosofeer over het leven en over de bewustwording daarvan. Het schrijven is gelijk een uitlaatklep voor mijn gedachten en ideeën, dus wees niet verbaasd als er wat eigenzinnige teksten tussen staan. Ik ben een typische denker, die overal over nadenkt, helaas, maar zelden er iets mee doet. Daar breng ik verandering in door deze site. Wat ik denk  en meemaak of tegenkom schrijf ik op. Dat vindt ik leuk en houdt me gelijk actief om dingen te doen, zodat ik weer onderwerpen heb om over na te denken en te filosoferen. Een zichzelf in stand houdende cirkel zou ik zeggen. Moet ik het alleen nog maar doen. Oh ja, dat was nou net mijn valkuil…., maar iets wat leuk is kost niet veel moeite als het goed is. Kijk….. gelijk een goede tip op het gebied van bewustzijn. Hopelijk volgen er nog veel meer waarmee ik jullie van dienst kan zijn.

Veel plezier met lezen en kijken en dat je maar stevig verbonden mag zijn met de Bron.

 

Bewust in alles
Bewust in alles

Op weg naar bewust leven

This content may nog be copied without permission