Workshop Angel Light Facilitator

In 2015 heb ik de workshop Angel Light Facilitator bijgewoond. Zonder twijfel een prettige en bewustzijn verhogende workshop over engelen. Angelique, de vrouw die de workshop heeft gegeven weet duidelijk waar ze het over heeft. Geen enkele twijfel in haar verhaal en handelingen over de engelen. Zo makkelijk als zij over engelen vertelt en de oefeningen behandeld kan maar één ding betekenen: engelen bestaan! Om die reden en omdat ik haar gewoon een leuke en gezellige vrouw vind, krijgt zij van mij een link:

www.bebalanced-almere.nl

Eigenlijk weet iedereen die wat kennis heeft van de bijbel dat engelen bestaan, maar toch vind ook ‘iedereen’ het raar om over engelen te praten en zeker om er ‘iets’ mee te doen. Althans vooralsnog veel mensen. Ik kan natuurlijk niet iedereen over één kam scheren. Dat zou zeer onbewust van me zijn.

Workshop Angel light facilitator

De workshop behandeld:

Senia Melchizedek - Angel light
Senia Melchizedek
  • Senia Melchizedek: Uiteraard, want hij is degene die de Angel light facilitator heeft verspreid.
  • De verschillende engelensferen.
  • Een aantal woorden afkomstig van engelen.
  • Een aantal zuiveringen.
  • Karmische bande verwijderen met Aartsengel Michael.
  • Diverse activaties. (om het engelenlicht goed te kunnen gebruiken).
  • Activatie van de regenboogbrug (Antahkarana).
  • en nog heel wat meer….

Ik ga het zeker niet allemaal uitschrijven en bespreken, want dat zou de verassing voor degene die de workshop willen volgen verpesten, maar ik heb veel geleerd in die dag. Mijn bewustzijn is weer een stapje in de goede richting gegaan.

Praten met engelen

Een belangrijke boodschap bij de workshop vond ik toch wel de manier waarop je engelen aan moet spreken. De manier is eigenlijk heel direct en niet te moeilijk. Gewoon een commando geven eigenlijk. Met respect uiteraard, maar niet te omslachtig of uit medelijden met jezelf. Een heel simpel voorbeeld van zo’n ‘vraag’ of ‘commando’ is: “Geef mij energie”. Daar waar de engelen het kunnen zullen ze je helpen. De vragen moeten wel uitvoerbaar zijn binnen de wetten van het universum. De natuurwetten, zoals die in je eigen werkelijkheid voorkomen. De vraag of commando aan een engel “Laat me nu vliegen” zal dan ook zeer waarschijnlijk niet uitgevoerd kunnen worden! Houdt het dus simpel en binnen je realiteitszin. Het mooie hiervan is wel dat naarmate je bewustzijn groeit, je inzicht in wat er mogelijk is ook groeit. Hiervan kun je weer gebruik maken door aan engelen datgene te vragen wat eerst niet mogelijk leek.

Een bekend gezegde is: “Pas op met wat je wenst, want je zou het zomaar kunnen krijgen”. Dit gezegde krijgt met deze kennis over engelen wel een heel toepasselijke inslag toch?

Ik zou zeggen, wil je je bewustzijn vergroten door kennis van de engelen? Dan is de workshop zeker een stap in de goede richting!

Engel met dieren

Bewust in alles